big ass hardcore sex with ebony chick.

WorkAway med Marketing Brief! Næste tur:

 

Arbejdsrejse med Marketing Brief

Har du lyst til en uge på Tenerife sammen med 25 andre iværksættere, her i blandt både Halfdan Timm og Emil Kristensen? Det er muligt – – endda fradragsberettiget!
Tænk dig at kombinere dejligt vejr med arbejde og netværk, sådan er det at rejse med WorkAway.

25 iværksættere, med en fælles indstilling om at vidensdeling er til gavn for alle, tager en tur til Spanien. Flere af vores deltagere har været med på mere end 5 ture, og de får til stadighed værdifulde erfaringer med sig hjem og oplever, at deres spirende virksomhed nyder godt heraf.

På en WorkAway får du tid til og mulighed for at fordybe dig i dine projekter. Du bliver hevet ud af hverdagens mange pligter, der er sørget for maden, der er ro, hurtigt internet og smukke omgivelser. Her gøres alt for at give dig de bedste betingelser for at kunne dykke ned i egne projekter og nå i mål med ting, der har stået på to-do-listen i lang tid.

Tager du afsted, kun for at arbejde, misser du dog den mest værdifulde del af WorkAway:

Nemlig et netværk af ligesindede iværksættere, der frit og gladeligt deler ud af egne erfaringer og tips.

Deltagerne er altid en meget blandet flok. Nogle er helt nye, andre har meget store forretninger og alle har forskellige erfaringer, som deles i sessions med temaer om udfordringer og tips.
Det åbne arbejdsmiljø i det store, spanske hus, har arbejdspladser flere steder, hvilket gør at man let kan finde en stille krog til at spørge andre til råds, når man støder på en udfordring. Denne hjælp kan give mange siders notater til videre udvikling, når man kommer hjem.

Der er mange af vores tidligere deltagere, som gerne vil afsted igen. Det er vi meget glade for, og det giver altid en god stemning på turene. Vi satser dog på at højest 75% af deltagerene er gengangere, så der også bliver plads til nye iværksættere og deres friske input.

Andre ture med WorkAway

København
Spil Cash Flow dag
1 - 1. maj 2020
Spanien
Iværksætter rejse til Barcelona
11 - 18. sep 2020

 

 

 

 

 

 

 

Det får du

 • En uge i et lækkert hus på Tenerife.
 • Lækker mad lavet af en lokal kok.
 • Snacks tilgængelige hele dagen.
 • Øl og vin til maden.
 • Sesioner med Halfdan Timm og Emil Kristensen fra Marketing Brief.
 • Bus fra Tenerife lufthavn og retur.
 • Hurtigt internet i hele huset.
 • Daglige sessions med tips til din virksomhed.
 • Medlemsskab i en meget aktiv Alumni FaceBook gruppe med over 150 tidligere deltagere.
 • Halfdan Timm - Obsidian

  Hvis jeg har gjort én ting rigtigt de sidste 8 år som selvstændig er det at deltage på WorkAway. Det er så godt, at jeg har været med 7 gange – og glæder mig til de næste 7 også.

  Halfdan Timm

  Obsidian

  Søren Sieg Jensen - CykelPartner

  Har været afsted på WorkAway 5 gange og alle 5 gange har været en fantastisk oplevelse. Hver gang er jeg kommet hjem med nogle unikke oplevelser i bagagen og nye bekendtskaber, som er uvurderlig for min virksomhed og mig som person. Den sparring og det netværk du får på sådan en tur, kan du ikke købe for penge andre steder. Jeg har bestemt ikke været med for sidste gang!

  Søren Sieg Jensen

  CykelPartner – cykelpartner.dk

  Dennis Drejer - RITO

  Workaway er den enkeltstående event jeg har deltaget i, som gjort mest for min virksomhed og mig som person. Det er et event, som virkelig ændrer mindset.

  Dennis Drejer

  RITO – Rito.dk

  Disclaimer til video ;)

  Videoen er fra Barcelona, ikke Tenerife, og beskriver 7 dage, vi har 6. Ellers bliver det mindst lige så godt!

  FAQ

  Fra vi samler dig op i lufthavnen, til du står der 6 dage senere, er alt inkluderet. Det vil sige transport, overnatning og forplejning.

  Det der ikke er dækket er din flybillet til Tenerife Syd, egen shopping, ekstra alkohol og egne aktiviteter.

  NB: Vælger du en senere afgang eller skulle dit fly blive forsinket, så du ikke når den fælles transport, betaler du selv for en taxa til huset. Vi hjælper gerne med at koordinerer det. Prisen for taxa, når vi hjælper er ca EUR 60

  Vi tager til Tenerife, hvor vi har fundet et spændende hus lige syd for Santa Cruz. Det er et hus med udsigt over vandet og det er fascinerende indrettet. Der er mange små kroge og mange veje rundt mellem værelserne der ligger på mange forskudte etager.

  Ejeren af huset kalder det et slot, og jeg kan kun give ham ret. Det giver følelsen af et slot.

  Huset har mange steder hvor man kan sidde og arbejde uforstyrret, men også et stort fællesrum, hvor alle kan være samtidig. Huset er udstyret med fibernet, så internettet skulle ikke være et problem.

  Til dem der har været med i Barcelona, så er det ikke helt så naturskønne omgivelser, men jeg er sikker på at ånden i huset nok skal veje op for dette.

  Vi mødes på en cafe i Tenerife Sud lufthavn (Reina Sofia) og kører sammen i bus til huset på den nordlige del af øen. Køreturen varer ca. en halv time.

  Vi sørger ligeledes for, at du kommer retur til lufthavnen i tide til at nå dit fly hjem.

  Overnatning sker på 2-4-mandsværelser. Der er håndklæder, sengetøj og dyner forefindes på værelserne.

  Hvis du har specielle krav eller ønsker så skriv til os på info@workaway.dk

  Maden tilberedes af vores lokale vært og består typisk af lækre, lokale retter. I dagens løb har deltagerne adgang til snacks og kolde drikke.

  Har du allergier, er vegetar eller har andre præferencer, kan du skrive det i kommentarfeltet ved din ansøgning.

  Nej, det er ikke et krav. Det vigtige er at have et åbent og udforskende sind. Vi har deltagere på alle niveauer og størrelser af virksomheder – fælles er, at alle har en interesse i at dele erfaringer og hjælpe andre iværksættere.

  Vigtigst er en computer/laptop, forlænger ledning med SMALT stik (ikke rundt), kamera, vandresko/støvler og en positiv attitude.

  Vejret skifter fra dag til dag, men er generelt godt. Der er varmt om dagen, men der kan blive køligt om aftenen, når vi sidder ude og spiser. Medbring en alsidig garderobe.

  Vi har ikke pool på denne lokation, men havet er tæt på, så husk badetøj.

  Flybilletten er IKKE dækket af prisen. Fra det øjeblik vi går ombord på den fælles bus, til du står i lufthavnen en uge senere, er alt dækket.

  Vi mødes på en cafe i Tenerife Syd “Reina Sofia”-lufthavn på det tidspunkt, der meldes ud i mail. Oftest er det kl 12.00.

  På afgangs dagen, er vi tilbage i lufthavnen kl 10.00.

  Endelige tider udkommer pr. mail, når vi har alles flytider.

  Vores deltagere er meget alsidige. Vi har haft deltagere, som har mange ansatte og andre, der kun lige har startet deres virksomhed. Det vigtige fællestræk er ønsket om at lære nyt og selv at dele for at hjælpe andre iværksættere.

  At være iværksætter kræver ikke, at man har sin egen virksomhed – men det betyder, at du har et åbent sind og en stilling på dit arbejde, hvor du kan påvirke udviklingen til det bedre.

  Alt er frivilligt. Vi anbefaler, at du deltager i vores program i løbet af ugen, for at få det fulde udbytte. Det vil være masser af tid til at arbejde, slappe af, gå en tur – eller, hvad du nu har lyst til.

  De ting, som du har brug for at forberede, vil vi lade dig vide i god tid. Det vil være ting som: Hvad vi forventer, at du yder til gruppen; præsentation af dig til gruppen; overveje hvad du har haft af udfordringer og hvordan du har overvundet dem og hvad konsekvensen af det har været osv.

  Før alle ture, laver vi en dedikeret gruppe på Facebook for alle deltagere på turen. Her laver man bl.a. en præsentation af sig selv og sit projekt. Vi sender en mail ud om dette et par måneder før turen.

  Skriv til info@workaway.dk, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Efter din ansøgning til turen, vurderes ansøgningen. Du kan forvente at få et svar på din ansøgningen inden for 7 dage.

  Ved accepteret ansøgning modtage en faktura med 8 dages betalingsfrist. Inden for fakturaens betalingsfrist har vi midlertidigt reserveret din plads på turen. Ved betaling af fakturaen sikres din plads. Efter forfaldsdatoen vil din midlertidige reservation frafalde.

  Der er ingen fortrydelsesret på dit køb.

  Indtil 30 dage før turens start-dato, kan du vælge at overflytte din deltagelse til en anden tur uden omkostninger. Er der mindre end 30 dage til turens start-dato, mistes deltagerprisen, men du får et tilbud om deltagelse på en anden tur af samme type til halv pris.

  Aflysning af en tur

  Workaway forbeholder retten til at aflyse turen indtil 60 dage for start-dato. I dette tilfælde kan turen udsættes, og den nye dato tilbydes. Deltagerne kan vælge at få tilbagebetalt deres indbetaling eller få overflyttet deltagelsen til en anden tur af samme type.

  Priser

  Alle vores priser er ex moms  1 person
  7750 Kr.

  Datoer på kommende ture

  • 4 - 10. mar 2019

  Det får du

  • Inspiration til dit projekt fra op til 25 andre iværksættere.
  • Fantastisk mad og vin i en uge.
  • En fradragsberettiget rejse til sol og varme.
  • Et boost til dit projekt der ikke fås ret mange andre steder.
  • Et netværk af iværksættere der gerne vil hjælpe dig til succes – medlem af WorkAway alumni gruppe med mere end 150 deltagere.
  • En uge der vil rykke dig langt!

  Det praktiske

  • Ansøg nu, så du kan nå at få en plads.
  • Vi mødes i  Tenerife Syd lufthavn kl 12:00.
  • Du bliver fragtet retur på den sidste dag, så du er i lufthavnen kl 10.00.
  • 6 dage, all inclusive.
  • Du modtager en faktura på det fulde beløb på mail når du er accepteret som deltager.
  • Når du godkendes som deltager og betaler faktura, så er din plads reserveret. Hvis du aflyser din deltagelse mere end 3 uger før turen, får du fuld kredit til brug på en anden tur.

  Jeg er ikke sikker endnu

  • Hvis du tror at dette kan være noget for dig, men du ikke er helt sikker, så lad os det vide. Vi vil meget gerne hjælpe med at svare på spørgsmål, så du kan være helt sikker inden du ansøger. Du kan sende os en email på info@workaway.dk og så vil turlederen, Lars Lottrup, svare dig personligt.

  Hold dig opdateret om turen

  Vi vil holde dig opdateret når pladserne bliver taget.

  Lars Skjoldby - Skjoldby & Co

  Jeg har deltaget i utallige netværksaktiviteter som selvstændig, men de netværk jeg har fået på mine 5 WorkAway ture til Spanien, er uden sammenligning de bedste, stærkeste og mest værdifulde. WorkAway har givet mig et ekstra gear. Det vil dem som kendte mig før min første tur også kunne nikke genkendende til.

  Lars Skjoldby

  Skjoldby & Co – skjoldby.com

  Patrick Teglstrup Rasmussen - Dinero

  Af alle konferencer, events og lign. jeg har været til, så er Workaway det event, hvor jeg har fået klart mest igen, specielt på netværkssiden. Har du brug for et blidt spark bagi af ligesindet, så tag med på Workaway. Kan kun anbefales og jeg glæder mig allerede til næste gang!

  Patrick Teglstrup Rasmussen

  ptrasmussen.com

  Bo Møller - HTML24

  Jeg har deltaget på WorkAway en enkelt gang. Det var en fantastisk oplevelse med seriøst arbejde, fodbold, god mad og uforglemmelige cykelture i bjergene.

  Bo Møller

  HTML24 og Terapeut Booking – terapeutbooking.dk