big ass hardcore sex with ebony chick.

Tur for marketing afdelinger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best Practise-rejse for marketing- eller salgsafdelinger

En Best Practice-rejse henvender sig til marketing- og/eller salgsafdelinger i små og mellemstore virksomheder. Leder I efter ny inspiration til at markedsføre og sælge virksomhedens produkter eller services, så giver vi jer en helt unik mulighed.

WorkAway.dk tilbyder en tur til Barcelona for afdelinger på tre til syv mand, hvor I møder og sparrer med marketing- og/eller salgsafdelinger fra andre virksomheder.

I får muligheden for at spejle jeres erfaringer med medarbejdere fra andre virksomheder. I kan dele opgaver og metoder med ligesindede og få nye øjne på den best practise, der er udviklet i jeres afdeling. Samtidig kan I sikre, at der kommer ny energi, bedre samarbejde og større værdiskabelse i afdelingen. WorkAway sikrer dette ved at skabe kvalitetstid med egne kollegaer og medarbejdere fra andre virksomheder i lignende jobs.

På grund af en intensiv arbejdsuge giver WorkAway også mulighed for, at turen bruges til at sætte nye mål, arbejde på afdelingens værdisæt eller indføre helt nye arbejdsrutiner. Det er en oplagt måde at arbejde intenst på en samlet opgave, som måske er blevet syltet i lidt for lang tid.

WorkAway.dk er med fuld forplejning. Afdelingens medarbejdere kan derfor fokusere på at knytte nye bånd, teambuilde og skabe forudsætningen for, at afdelingen får skabt en sammenhængskraft, som man ikke kan betale sig fra andre steder.

Turen faciliteres af en erfaren facilitator, der står klar med råd og vejledning. De virkelige eksperter er dog turens deltagere, der arbejder med markedsføring og salg til hverdag. Værdien af turen ligger i den intensive videndeling og den aktive netværksskabelse på tværs af virksomheder. Vi gør alt for at give jer de bedste betingelser for at kunne dykke ned egne projekter og nå i mål med de ting, der står på jeres to-do-liste, samtidig med at vi udbygger jeres netværk og faglige kompetencer.

WorkAway.dk sikrer, at der ikke er konkurrerende virksomheder med på turen, så samarbejdet og videndelingen kan foregå uden problemer.

Turen koster 6.495 per person, hvilket inkluderer:

Fem dage i et lækkert hus i Spanien.
Fremragende mad lavet af lokale råvarer lavet af Cal Visos egen kok.
Et bredt udvalg af snacks og sodavand, der er tilgængelig hele dagen.
Øl og vin til maden.
Pool med udsigt over bjergene.
Bus fra Barcelona lufthavn og retur.
Hurtigt Internet i hele huset.
Daglige sessions med gruppearbejde og fokus på videndeling.
Medlemsskab i en meget aktiv Alumni FaceBook-gruppe med over 150 tidligere deltagere.
Prisen dækker ikke rejse til Barcelona lufthavn.

 

Ansøg:

Send en mail på info@workaway.dk med beskrivelse af jeres firma, hvad I laver. Skriv også hvor mange I vil sende afsted samt en kort beskrivelse af deres arbejdsopgaver.

Vores opgave er at finde tre til fire virksomheder, der ikke sælger noget til hinanden eller er i konkurrence med hinanden, så der ikke bliver skæve forhold eller for mange salgstaler undervejs.

Andre ture med WorkAway

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det får du

 • Fem dage i et lækkert hus i Spanien.
 • Lækker mad lavet af en lokal kok.
 • Snacks og drikkevarer hele dagen.
 • Øl og vin til maden.
 • Pool med udsigt over bjergene.
 • Input og ideer fra andre virksomheders salg og marketing.
 • Bus fra Barcelona lufthavn og retur.
 • Hurtigt internet i hele huset.
 • Daglige sessions i samarbejde med andre virksomheder.
 • Medlemsskab i en meget aktiv Alumni Facebookgruppe med over 150 tidligere deltagere.
 • Søren Sieg Jensen - CykelPartner

  Har været afsted på WorkAway 5 gange og alle 5 gange har været en fantastisk oplevelse. Hver gang er jeg kommet hjem med nogle unikke oplevelser i bagagen og nye bekendtskaber, som er uvurderlig for min virksomhed og mig som person. Den sparring og det netværk du får på sådan en tur, kan du ikke købe for penge andre steder. Jeg har bestemt ikke været med for sidste gang!

  Søren Sieg Jensen

  CykelPartner – cykelpartner.dk

  Gitte Wange Olrik - NORU

  At tage på WorkAway har hver gang tilført min virksomhed stor værdi og nye muligheder. Jeg har mødt en flok mennesker, der hver og én har bidraget til at flytte mig som menneske og virksomhedsejer. Jeg kan kun på det varmeste anbefale en arbejdstur under sydens sol.

  Gitte Wange Olrik

  NORU – noru.dk

  Dennis Drejer - RITO

  Workaway er den enkeltstående event jeg har deltaget i, som gjort mest for min virksomhed og mig som person. Det er et event, som virkelig ændrer mindset.

  Dennis Drejer

  RITO – Rito.dk

  FAQ

  Fra vi samler dig og dine kollegaer op i lufthavnen, til I står der igen 4 dage senere, er alt inkluderet. Det vil sige transport, overnatning og forplejning.

  Det der ikke er dækket er din flybillet til Barcelona, egen shopping og egne aktiviteter.

  Vi mødes på en cafe i Barcelona lufthavn (El Prat) og kører sammen i bus til huset nord for Barcelona. Køreturen varer ca. en time.

  Vi sørger ligeledes for, at du kommer retur til lufthavnen i tide til at nå dit fly hjem.

  Overnatning sker på 2-4-mandsværelser. Der er håndklæder, sengetøj og dyner forefindes på værelserne.

  Hvis du har specielle krav eller ønsker så skriv til os på info@workaway.dk

  Maden tilberedes af vores lokale vært, som er uddannet kok og typisk består af lækre, lokale retter. I dagens løb har deltagerne adgang til snacks og kolde drikke.

  Har du allergier, er vegetar eller har andre præferencer, kan du skrive det i kommentarfeltet ved din ansøgning.

  Vigtigst er en computer/laptop, forlænger ledning med SMALT stik (ikke rundt), kamera, vandresko/støvler og en positiv attitude.

  Vejret skifter fra dag til dag, men er generelt godt. Der er varmt om dagen, men der kan blive køligt om aftenen, når vi sidder ude og spiser. Medbring en alsidig garderobe.

  Vi har en privat pool, så husk badetøj. Håndklæder stilles til rådighed.

  Flybilletten er IKKE dækket af prisen. Fra det øjeblik vi går ombord på den fælles bus, til du står i lufthavnen en uge senere, er alt dækket.

  Vi mødes på en cafe i Barcelona “El Prat”-lufthavn på det tidspunkt, der meldes ud i mail. Oftest er det kl 12.00.

  På afgangs dagen, er vi tilbage i lufthavnen kl 10.00.

  Endelige tider udkommer pr. mail, når vi har alles flytider.

  Skriv til info@workaway.dk, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  Send en mail på info@workaway.dk med beskrivelse af jeres firma, hvad I laver. Skriv også hvor mange I vil sende afsted samt en kort beskrivelse af deres arbejdsopgaver.

  Vores opgave er at finde tre til fire virksomheder, der ikke sælger noget til hinanden eller er i konkurrence med hinanden, så der ikke bliver skæve forhold eller for mange salgstaler undervejs.

   

  Efter din ansøgning til turen, vurderes ansøgningen. Du kan forvente at få et svar på din ansøgningen inden for 7 dage.

  Ved accepteret ansøgning modtage en faktura med 8 dages betalingsfrist. Inden for fakturaens betalingsfrist har vi midlertidigt reserveret din plads på turen. Ved betaling af fakturaen reserveres din plads. Efter forfaldsdatoen vil din midlertidige reservation frafalde.

  Der er ingen fortrydelsesret på dit køb.

  Indtil 30 dage før turens start-dato, kan du vælge at overflytte din deltagelse til en anden tur uden omkostninger. Er der mindre end 30 dage til turens start-dato, mistes deltagerprisen, men du får et tilbud om deltagelse på en anden tur af samme type til halv pris.

  Aflysning af en tur

  Workaway forbeholder retten til at aflyse turen indtil 60 dage for start-dato. I dette tilfælde kan turen udsættes, og den nye dato tilbydes. Deltagerne kan vælge at få tilbagebetalt deres indbetaling eller få overflyttet deltagelsen til en anden tur af samme type.

  Priser

  Alle vores priser er ex moms  1 person
  6495 Kr.

  Datoer på kommende ture

  • 8 - 12. jun 2019

  Det får du

  • Inspiration til dit arbejde fra op til 24 andre inden for marketing.
  • Fantastisk mad og vin i 5 dage.
  • En “alt betalt” rejse til sol og pool.
  • Et boost til dit projekt der ikke fås ret mange andre steder.
  • Et netværk af ligesindede der gerne vil hjælpe dig til succes.
  • En uge der vil rykke dig langt!

  Det praktiske

  • Ansøg nu, så du/I kan sikre dig/jeres pladser. Send en mail til info@WorkAway.dk med kontaktinfo på dig og jeres firma navn. Skriv også hvor mange I vil sende afsted samt en kort beskrivelse af deres arbejdsopgaver.
  • Vi mødes i Barcelona El Prat lufthavn kl 12:00. (ok at lande 11.45)
  • Du bliver fragtet retur på den sidste dag, så du er i lufthavnen kl 14.00 (der går fly kl 16)
  • 5 dage, all inclusive.
  • Dit firma modtager en faktura på det fulde beløb på mail når I er accepteret som deltagere.
  • Når I godkendes som deltagere og betaler faktura, så er jeres pladser reserveret. Hvis I aflyser jeres  deltagelse mere end 2 måneder før turen, får I fuld kredit til brug på en anden tur.

  Jeg er ikke sikker endnu

  • Hvis du tror at dette kan være noget for dig, men du ikke er helt sikker, så lad os det vide. Vi vil meget gerne hjælpe med at svare på spørgsmål, så du kan være helt sikker inden du ansøger. Du kan sende os en email på info@workaway.dk og så vil turlederen, Lars Lottrup, svare dig personligt.

  Hold dig opdateret om turen

  Vi vil holde dig opdateret når pladserne bliver taget.

  Kontakt

 • Har du spørgsmål til en af vores rejser så send os en mail på info@workaway.dk
 • Eller hvis det haster meget, ring til Lars på tlf 2088 5277