big ass hardcore sex with ebony chick.

Spil Cash Flow

 

Spil Cash-Flow

Kom og spil Cash-Flow – spillet der er udviklet af Robert Kiyosaki.

Kun 18 pladser! – 1. maj – kl 15.30 – Valby

Spil med andre men mod dine egne opfattelser af penge.

En fredag kl 15.30-?? dog max til kl 22 – når klokken bliver mange, deles vi om nogle pizzaer. WorkAway sørger for lidt sodavand/øl og lidt snack.

Sted:
LinkedInsider, Gammel Køge Landevej 55 – 5.sal, 2500 Valby
Se evt video her for at finde vej: https://linkedinsider.dk/kontakt-os/

Kontakt person, Lars Lottrup – tlf 20885277

Ansøg om deltagelse

Ansøg

Hvad handler det om?

Cash-Flow er et spændende brædtspil, hvor du kan lære om hvordan penge virker, men mest af alt se hvordan dine egne overbevisninger om penge og økonomi begrænser dig, og måske kan du så ændre hvordan du se på penge. Spillet handler om investereriger og handel, og måden spillet leder dig til at gøre det på afspejler dit aktuelle forhold til penge. Cash-Flow kræver ingen forudsætninger, alle kan være med. Det hjælper naturligvis, hvis du er nysgerrig på hvordan penge virker.

Cash-Flow er udviklet af den amerikanske financielle nytænker og forfatter Robert Kiyosaki som en del af en større bog serie, for at kunne give alle en financiel uddannelse eller bevisthed. Du spiller ikke mod de andre spillere men mod dine egne begrænsende overbevisninger om penge, og det er tankevækkende, lærerigt og ekstremt underholdende.

Deltag, hvis du kunne du tænke dig at:

-Få mere overskud og frihed i din økonomi
-Tage første skridt til en plan der giver dig økonomisk frihed
-Se hvor dine nuværende økonomiske handlinger fører hen
-Få en forståelse af hvordan velhavende mennesker tænker
-Få en underholdende og tankevækkende oplevelse

Robert Kiyosaki er forfatter til en lang række internationale bestsellere som Rich Dad, Poor Dad og Cash Flow Quadrant. Bøger som du absolut må læse hvis du drømmer om personlig og økonomisk frihed.

 

 

 

 

 

 

Cash-Flow Club

Denne spilledag arrangeres i samarbejde mellem Lars Lottrup fra WorkAway.dk og Coworking Plus.

Der vil blive arrangeret mindst 4 spilledage om året, forskellige steder i Danmark.

Grunden til at vi laver disse dage, er for at mødes med andre der ønsker at ændre deres mindset omkring penge. Vi har set deltagerene få åbenbaringer under et spil, der helt har ændret deres tilgang til deres økonomi.

Er du villig til at ændre din måde at se på penge på?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andres erfaringer

Udtalelse fra Kenneth Jensen fra Coachigniter:

Vil du ændre dit mindset omkring forretning, penge og passivindtæg, så du kan leve dét liv, du drømmer om og samtidig gøre en større forskel for andre mennesker, så er du nød til at spille Cashflow gentagende gange!

Dette var min anden gang og siden første gang, er min omsætning øget med mere end 300%!
Det er ikke tilfældigt! Når du sætter dig for at ændre dine begrænsende overbevisninger omkring penge og lære at tænke anderledes end den måde vi lære at håndtere penge på, igennem skolen, så ser du pludselig anderledes på tingene og mulighederne begynder at springe op i ansigtet på dig. Du begynder at tænke smartere og finder måder du kan tjene dine klienter bedre på, så de får endnu bedre resultater, hvilket i sidste ende også tjener dig.
Vær ydmyg og åbensindet og bliv besat af at optimere dit mindset. Dit liv kan vitterligt se anderledes ud om få måneder!

Rejser med WorkAway

København
Spil Cash Flow dag
1 - 1. maj 2020
Spanien
Iværksætter rejse til Barcelona
11 - 18. sep 2020